Ik ben Marian van de Wijdeven.
Samen met mijn man en 3 kinderen, woon ik in Schijndel, waar ik een praktijk aan huis heb.
Al van jongs af aan ben ik erg gevoelig. Dat maakt dat ik mezelf in mijn jeugd niet altijd begrepen voelde. Daarom heb ik die gevoeligheid naar de achtergrond proberen te schuiven. Dat lukte natuurlijk niet, maar er zijn toch jaren voorbij gegaan waarin ik niets met mijn intuïtie gedaan heb.

Het zorgen voor anderen zit altijd al in mij, vandaar dat ik in 1997 na de opleiding tot tandarts assistente, in dit beroep ben gaan werken.
Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar toen ons 2e kind was geboren, heb ik de keuze gemaakt om thuisblijf moeder te zijn voor onze erg gevoelige jongens. Dat was prettig, ook al miste ik het zorgen voor anderen, onze jongens konden zichzelf in hun ontwikkeling en gevoeligheid, veilig ontwikkelen.

Nadat onze jongste zoon in 2013 is geboren, ben ik een cursus intuïtieve ontwikkeling gaan volgen op advies van een vriendin.
Het was voor mij een hele openbaring dat er zoveel meer is in deze wereld en in onszelf. Ook de omgang met gelijk gestemde gaf vele leermomenten.
Deze cursus heb ik 7 jaar gevolgd, met iedere sessie weer meer uitdaging en verdere ontwikkeling en inzicht in mijn eigen patronen en valkuilen.

Ondertussen heb ik mijn Reiki I (2016), Reiki II (2017) en Reiki Master (2018) inwijdingen mogen ontvangen.
Eind 2018 heb ik 2 modules van de Celzout therapie afgerond waarmee ik kennis heb van de 12 basiszouten.
In mei 2019 heb ik de basiscursus werken met een biotensor gevolgd, zodat ik die praktisch in kan zetten om mijn intuïtie te toetsen en zichtbaar te maken voor jou als bezoeker.
In de periode van januari 2020 tot december 2022 heb ik de 3 jarige HBO opleiding tot Shiatsu therapeut gevolgd en met een diploma afgerond. 

Bij een behandeling combineer ik mijn gevoel en kennis om zo goed mogelijk te helpen bij het verhelpen van de klacht of het brengen van ontspanning.
Iedereen is anders en daarom is ook iedere behandeling anders.